İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde ilköğretim haftası dolayısıyla düzenlenen kutlama programı okulumuz tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilerimiz tarafından şiirlerin okunmasıyla devam etti.

18.10.2014 1532

Törende söz alan ilçe kaymakamımız Sayın Ali Edip BUDAN velilerden, öğrencilerden ve öğretmenlerden çok çalışmalarını istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz ÖZDUMAN ise yaptığı konuşmada yeni Eğitim Öğretim yılının öğretmenler ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Program okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Hayat Bayram olsa’ ve ‘Çelik Atam’ adlı oyunların sahnelenmesiyle sürdü. Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezi Halk oyunları ekibinin gösterisiyle tören sona erdi.

İlköğretim haftası kutlama programına İlçe Kaymakamı  Sayın Ali Edip BUDAN,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz ÖZDUMAN, Kurum amirleri, veliler ve öğretmenler katıldı.