Eyyüp UYANIK - Rehber Öğretmen

1986 Yılında Karabahşılı köyünde dogdu. ilköğretmini Mimar Sinan İlköğretim okulunda tamamladı. ortaöğretimini Gölbaşı lisesinde tamamladı. yüksek öğretimini ise 2005-2009 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde tamamladı. Meslek hayatına ise 2009 yılında Bitlis / Adilcevaz İnönü İlköğretim okulunda başladı. 2010 yılında Batman Bağlar İlköğretim okuluna atandı. 2012 yılında Gölbaşı Mimar Sinan İlkokulunda görevini devam ettirdi. 2016 yılında gölbaşı salkım anaokulunda çalıştı ve 2017 yılında Gölbaşı Atatürk Ortaokulunda çalışmaya devam ederek burada aynı yıl Müdür Yardımcılığı görevine geldi. 2018 / 2019 Eğitim Öğretim Yılı başında tekrardan Atatürk Ortaokulu´nda rehber öğretmen olarak görevine başladı ve halen Atatürk Ortaokulu´nda rehber öğretmen olarak görevine devam etmektedir.